Inkoop

De grafische markt wordt gekenmerkt door veel verschillende aanbieders.Print Rendement zorgt ervoor dat ontwerp, vormgeving(pre-press), drukwerk en handling wordt ingekocht bij de juiste leverancier, met de beste kwaliteit en tegen de meest gunstige prijs. Vanwege ons inkoopvolume en jaarafspraken met onze toeleveranciers kunnen wij een optimale prijs – kwaliteitverhouding garanderen. Print Rendement begeleidt voor u de inkoop en realisatie van eenvoudige tot zeer complexe drukwerkorders.

Uw handelsdrukwerk is bij ons in goede handen, maar ook de gepersonaliseerde direct mail in opvolging van uw online en/of flyeractie. Wij begeleiden het drukwerkproces vanaf het moment van opdracht tot en met het moment van leveren. Voorafgaande aan de productie wordt er in overleg met onze opdrachtgever een planning opgesteld om zodoende het proces in goede banen te leiden. Perscontrole wordt door ons uitgevoerd. Topkwaliteit en deadlines zijn bij ons een voorwaarde voor continuïteit met onze leveranciers.

Voor meer informatie neem contact op met Henk van der Bend: 024 - 67 76 930 | 06 - 43 57 34 05 of stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.