Over ons

Print Rendement heeft 25 jaar ervaring in de communicatie – en grafimedia branche. Door deze jarenlange expertise die is opgedaan in samenwerking met diverse gerenommeerde bedrijven en klanten op zowel de nationale als internationale markt kunnen wij u vakkennis, kwaliteit en toegevoegde waarde bieden op de inkoop van uw drukwerk en bij de invulling van uw communicatiebehoeften – en uitingen in print, buitenreclame, signing en/of digitale media. U kunt daarmee uw rendement verhogen en uw focus richten op uw core business en doelstellingen.


Print Rendement is een business divisie van B & J Mediapartners en werkt in deze nauw samen met BusinessMedia4all, een crossmediale uitgeverij van vakbladen, regionale magazines en marketing – en eventexpert. Uw communicatievraag staat centraal en wordt persoonlijk in overleg met u ingevuld en uitgevoerd.

Voor meer informatie neem contact op met Henk van der Bend: 024 - 67 76 930 | 06 - 43 57 34 05 of stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.